Alfrédi Creative Commons License 2007.09.11 0 0 14
Nagyon izgalmas vagy, tudod!? - Pont olyan lány vagy akiről mindig is álmodtam! (És rajtam kívül is még egy páran)
Nagy ötlet volt ez a holding on! Remélem itt (is) fogunk majd sokat találkozni. :)
Te már biztosan tudod rólam, hogy én is szeretem tartogatni a pisit, mert ez valahogy egy nagyon érdekes, kellemes érzés számomra. Ugyanakkor izgat az is, ha valaki másnak, (persze csak, ha lánynak) kell pisilni, de erre nincs lehetősége, ezért kénytelen tartogatni jó sokáig. - Sőt, még annál is tovább. :)

Téged is érdekel az, ha valaki más kerül olyan helyzetbe, hogy vissza kell tartania a végsőkig?
- Ha esetleg igen, arra az esetre elmesélem, hogy mi történt velem péntek este.
Rólam tudni kell, hogy egész napom rohanás és semmire nincs időm... - Sokszor még wc-re menni se.
De Te talán már ismersz annyira és tudod, hogy én ezt egyáltalán bánom. Sőt, egyenesen élvezem. Van, hogy direkt keresem magamnak a bajt, és sokat iszom, hogy minél jobban kelljen.
Pénteken nem kerestem a bajt, mégis majdnem bajba kerültem.
Már délután kellett volna pisilnem, de nem lehetett, és akkor kivételesen nem is voltam visszatartós hangulatomban, úgyhogy még el is mentem volna ha tényleg lehetett volna.
Emlékszem 7-után már nagyon kellett, de még mindenképpen fel kellett adnom egy nagyon sürgős levelet, amit csak 8-ig lehet. Még messze voltam a postától, mikor az autóm rángatni kezdett, majd megállt. Sosem csinált még ilyet. Volt tippem, hogy mi lehetett az oka, de mikor felnyitottam a motorháztetőt és kerestem a hibát, olyan erős pisilési inger jött rám, hogy táncolni kezdtem az autó előtt. Rájöttem, hogy nincs idő itt vacakolni, menni kell! WC itt nincs, a posta viszont bezár, és oda is kell érni gyalog, meg a papírokat is megírni, úgyhogy jobb lesz, ha megyek. A hideg idő, meg a lenge öltözék tovább növelte az ingert, és mikor végre odaéretem a postára, a sorállás közben újabb diszkrét tánc leckétt vettem.
Mikor végeztem, vissza bandukoltam az autóhoz, mert rájöttem, hogy a lakáskulcsot a kesztyűtartóban hagytam. Ott próbálkoztam még egy inditózással, és találtam még egy értesítőt is, amivel még vissza kellett mennem a postára. Már majdnem bezárt, és volt ott is egy kis sorbanállás.Vettem még egy buszjegyet, hogy haza jussak villamossal.
Kint a villamosra várni kellett, plusz még a hideg is meg tette hatását, de valahogy mégis ekkor kezdtem élvezni a dolgot. Erősen kellett már szorítani, a villamos meg csak nem jött. 15 perc után láttam meg a villamos egy lámpáját. Beállt a megállóba, és már alig bírtam felszállni, úgy kellett. Leültem, amitől majdnem szétrepedt a hólyagom, mert a nadrág úgy megnyomta. Mivel a villamoson nem volt senki, így kigomboltam, hogy ne szorítson annyira. Gondolkoztam, ki fogom-e bírni a hátralévő 10-15 percet?.. Mikor nagy sokára megérkeztem a megállómhoz, a felállás pillanatában becsurrant egy kicsi. Pedig tiszta erőből szorítottam. Majd leszálláskor megint egy kicsi annak ellenére, hogy olyan óvatosan lépegettem le, mint egy vénember. Mikor a villamos elindult, a zebránál várni kellett a zöldre. Nem sikerült visszagombolnom a nadrágomat, miközben elindultam, így csak fogtam, hogy le ne essen. 150 méterem lehetett hátra a lépcsőházig, de úgy éreztem alig haladok, miközben megint becsurrant pár csepp. A kulccsal még bajlódtam, és láttam éppen most jön le a lépcsőn a nagydumás szomszéd. Szerencsére sietett ő is.. Majd még egy zár.... Láb kulcsól, izom szorít, de újabb csuri mégis. Juuúj!! Még 10 mp-et bírjak ki!! Aztán behetoltam, és a legkönnyebb megoldást választva, keveset melléspriccelve a kézmosócsapba pisiltem. SSSSSSSSSSS. - 95 másodpercig hallottam ezt a hangot. Megmértem.
Az megkönnyebbüléssel járó élvezet iszonyú nagy volt.
De tartogatni is legalább olyan jó volt.

És a történetem milyen volt? - Tetszett Mriya????
Vagyis tetszik Neked az, mikor valaki más is tartogatja? - Ez nagyon-nagyon érdekel!

Szia!