Kuruc71 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 22320
Szia !

Valóban a leszerelt katonák véleménye az egyik legnagyobb mérvadó. Másokról, mivel nem én vagyok nem nyilatkoznék, de azt el tudom mondani, hogy anno a szakasz, sött századtársaimmal ma is össze össze futunk, és mikor találkozunk örömmel emlékezünk vissza arra az évre .

Volt szivatás ? Igen mértékkel ! Azonban tisztjeink anno kemények és tisztességesek voltak. Komoly szolgálatot végeztünk melynek volt értelma. Még akkor is amikor a 2 havonata 1 eltáv helyett az események miatt 3 hónap múlva kerültünk csak haza.

Voltak bunkó HT-is de nem vot jellemző. Sött ! Még ők is csak mértékkel adták elő magukat. Ennek oka talán abban keresendő hogy az állomány komoly feladatott végzett, így alapvetően a parancsnoki állomány is megbecsülte. No meg annak is hogy nállunk minden szolgálatban az AK-hoz lőszer is járt. Senki nem akarta, hogy egy "bekattant" katona esetleg egy rövid sorozattal megvakarja a hátát.

Nálunk is volt egy "műszaki" építő zlj. Nagy részt romákkal. Sokat melóztak, de sokat is piálhattak, és járhatak haza. Érdekes módon ők nem akartak onnan átkerülni, mondjuk az őr, vagy szállító szd-hez.

Szóval én így emlékszem. Nekem jó volt, és büszke vagyok arra az egy évre.


Ui : Minden "nyúl" kapja be a répát. ( Egy volt határőr ) :-)))
Előzmény: Törölt nick (22317)