Éhesló Creative Commons License 2007.09.07 0 0 22285

Kedves Yoshi,

 

a romlás oka a sereg elgyengülése vagy a politika volt-e, ez még tyúk tojás probléma is lehet. Én (marxista neveltetésemnél fogva) a politika elsőbbségét vallom.

 

Abban soha nem nyilatkoztam meg másképp, hogy a sereg pusztítása kurzustól független folyamat volt. Ez azonban nem jelent egyenlő felelősséget a folyamatban. Már csak a hatalomban töltött idő miatt sem, nem is beszélve a megöröklött helyzetről 1990-ben.

Ezt azért már mégsem lehet a kisgizdákra kenni, bár a szabó kétségtelenül mélypont volt körkörös lajához, vagy keletihez viszonyítva.

Ezek után juhásszal kapcsolatban - politikai ellenszenvem ellenére - voltak illuzióim. Ezek szétoszlottak, mert amellett, hogy a sorkötelezettség eltörlésével végképp betett a seregnek, még hullarabló is lett belöle és barátaiból. A know how töretlenül működik ma is, más cégnevek és strómanok alatt.

Szekeres eddig - hozzájuk képest - nem amatőr, hanme vérprofi hóhérként teszi a dolgát és pusztít el végképp mindent, ami még a valamikori MH-ból megmaradt. Ezért lesz belöle a min.eln., mert ez a profizmus kell az ország maradékának elpusztításához is a nagy testvérnek....

(Persze Viktor is megtenné szemrebbenés nélkül, de legalább le lenne öntve némi nemzetiszín trutymóval, hogy könyebben lecsússzon, ez pedig macerás odaát).

 

Éhesló

 

 

Előzmény: Yoshi (22278)