mezzogiorno Creative Commons License 2007.09.06 0 0 1130

Elgondolkodtam azon amit írsz, nagyon hasonló helyzetek vannak nálunk is elég gyakran, de annak ellenére hogy te azt írod nagyon elhanyagol nem értek egy dolgot: hogy van az hogy ez ennyire zavaró tud lenni egy kapcsolatban??? Gondolom nem olyankor ül a gép előtt amikor te szétszakadsz a munkától vagy mondjuk a gyerekekkel kellene foglalkozni? Mert ha igen akkor már tényleg gond van!

De ha nem ez van, hanem szabad idejében teszi ezt, ami lehet számára kikapcsolódást , pihenést okoz akkor mi a probléma vele? Hogy nem veled foglalkozik akkor amikor te szeretnéd? Lehet ő ezt nem így látja? Amúgy te ilyenkor mit csinálsz???????? Nem lehet hogy tulságosan vele vagy elfoglalva, talán kellene keress magadnak valamit te is ilyenkor, hogy ne arra figyelj ő mit csinál!

 

Nehéz ügy ez, de erőszakkal senkit sem lehet kérni arra hogy úgy éljen ahogy te szeretnéd! Lehet neki az hogy egy légtérben vagytok elég és "unalmas" "nem elégítí ki az hogy melletted legyen!

Azért írtam ezeket le, mert nálunk is hasonló dolgok vannak melyek egyre jobban mérgezik a kapcsolatunkat (nem számítógép, munka de tulajdonképpen az eggyüttlétet tekintve ugyanaz) és én egyre jobban kezdek belefáradni abba hogy mindig meg kell felelni neki, mert ő azt szeretné ha a szoknyáján ülnék este és néznénk egymást vagy beszélgetnénk  vagy mit tudom én,  én meg értelmesen szeretném kihasználni a drága időt, vagy pihenni vagy az otthon melegét élvezni!? és közben elvesz az igazi pihentető otthon hangulata!!!!

Szia

Előzmény: Tutymo (1121)