suexID Creative Commons License 2007.09.05 0 0 411
Kissé unalmas már, hogy minden topikot teliszarsz a hülyeségeiddel. Ki a lószart érdekel egy tökéletesen differens topikban, hogy el van cseszve az utastájékoztatás XY megállóban? Egyébként se értek egyet ezzel a kákán is csomót keresni elvvel, mert ilyen erővel nem tudom neked hogy tetszene, ha valaki a nap 24 órájában a seggedben loholna és azt nézné, hogy mikor hibázol.

A másik topik (röhögős, fikázós) arról lett híres, hogy olyan emberek írnak bele, akiknek a szar sem elég büdös. Tipikus példa erre a 78-as busz FOK-GYEM-je, ami hónapok óta be van fagyva. Mindenki ezen károg, és nem képes felfogni, hogy a FOK-GYEM, mint cég már nem létezik, csődöt mondott és nem gyárt kijelzőket. Megnyugtatlak, ha a BKV-n múlott volna, a Volvokba is ugyanazt a magyar szart rakatta volna, mert olcsó. Aztán baromira nem hatotta volna meg, hogy már lassan 10 éve léteznek jobb kijelzők.

A probléma ott van, hogy ha a fentebb említett 412-es Ikarus helyett valami 260-ast küldene a vonalra a BKV, mert elvinnék javítani a gép kijelzőit meg vezérlőjét, akkor az összes BKV-s topik teli lenne azzal, hogy milyen pofátlan egy cég már ez a BKV. Inkább azzal kellene foglalkoznia a tisztelt topiklakóknak, hogy miért nincs megoldva több helyen a mozgássérültek utazása, a gyerekkocsival történő utazás lehetősége, miért maradnak ígéret szinten dolgok tucatjai. De nem a pixelhibás kijelzőket, meg rosszul artikuláló műtyúkokat kellene folyton kitárgyalni.

Ez a topik meg végképp nem azért született, hogy ilyesmiről essen benne szó. Ide inkább az utastájékoztatási technikák (menetrendek, kijelzők, hangosok és ezekhez tartozó gépek, szoftverek, installációk) iránt érdeklődőknek kéne írni, nem pedig azoknak a sajtkukacoknak, akiknek minimum magömlésük lesz, ha egy hibás pixelt találnak a Volvok Vultronján.

Jó estét, suexID voltam!
Előzmény: **BPO-700** (405)