Tegnap összedőlt bennem annak a reménynek a gyönge váza, amivel abban bíztam, hogy meg lehet oldani békésen a dolgot. A valóság azonban nyers és hideg. Tegnap, amikor a szomszéd 70 éves néni keservesen sírt a fia vállán, összedőlt. Igen. A néni, aki végig dolgozta az életét becsülettel, aki felnevelte gyermekeit tisztességben, aki fizette az adót, aki fizet a boltból való távozáskor, aki soha senkire nem szólt rossz szóval. Zokogott. Egy élet keserűsége tört fel belőle. Valószínüleg ez a tegnapi napja is olyan volt, mint a többi. Elment boltba, ahonnan hazafelé jövet odalépett hozzá egy 10-12 év körüli cigánygyerek és szó nélkül, ököllel az arcába vágott, majd kitépte a táskájából a pénztárcáját. A néni vissza tudta venni a bukszáját, de ezért hálából a genetikai hulladék azon a 800 m-es szakaszon, míg haza nem ért, leköpte, rugdalta, és a nyaka elvágásával fenyegetve, vén kurvának titulálta. Ekkor értem oda, tehát félig részese voltam a történetnek, de akkor elfutott a kis élősködő. Otthon a szívemre tettem a kezem és elgondoltam, hogy ez a várandós feleségemmel, édesanyámmal is megtörténhet bármikor. Veletek is. Ki fog megvédeni? A rendőrség? Egy héttel ezelőtt, kihívtam őket, hogy az udvarunkon randalíroznak, mert valamelyik akkor szabadult és este 6-tól másnap 11-ig buli volt. A rendőr gratulált, hogy én vagyok a 21., de nem tudnak mit tenni!!! Nem?? Akkor ki tud? Ha én megvédem magam, vagy családom, önbíráskodom, amiért engem hurcolnak meg, kiálltanak ki fasisztának. Odajött egy szolgálaton kívüli rendőr, és felvilágosított, hogy nem tudnak mit tenni. A szolgálati törvény előírja, hogy ilyen esetben szolgálatba kell helyezni magát. Értsék már meg ez nem gyerekcsíny!!!! Nem ablakot focizott be, nem graffitizett, hanem kirabolt egy nénit!!!! Rablás! Akkor mit lehet tenni? Ki fog megvédeni bennünket a papíron nem létező cigánybűnözéstől? Aki meg azt állítja, hogy ilyen nincs, azt kellene szemközt köpni. A politikusok legnagyobb gondja meg a Magyar Gárda iwiw-ről való töröltetése. Szép világ köszöntött ránk.
Tudom, hogy olvassa olyan, aki kompetens. Én azt kérdem a becsületes cigányoktól, fékezzék meg ezeket az embereket, mert a népharag nem fog válogatni.