Zottyesz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 12396
Hali! Érdekes lehet ez a dellorto karbi dolog, én már régebb óta gondolkozom másfajta karbi felszerelésén, esetleg nagyobb torokátmérővel is. A nagyobb torokátmérő a karbit hengerrel összekötő rész miatt nehézkes, mert ahhoz eszterga kéne vagy sok türelem ,hogy szép kuposra meg legyen csinálva.
A simson karbi N3-as változata is lehet alternatíva, hiszen a simsonba is szoktak dellortot tenni, csak az a baj, hogy ennek a karbinak nem lenne pár adottsága nem lenne jó a babettához, mert bár magas fordulaton lehet jól menne, de azt is el kell valahogy érni, és alacsony fordulatról szerintem nem húzna.

Aztán itt van a bing karbi, műanyag előre beálított úszokkal némelyik külön szivatóval, nem bowdenes, tehát babettára pont jó lenne, torokátmérő is oké, én részemről kölcsönkérek egy ilyet, és ezt fogom felpróbálni a 210-esemre.

A dellorto is elég jó karbinak táűnik,de attól hogy a mofaker árulja babettához még nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá, de egy próbát mindenképpen megér.

Ha gondolod az mza shopban is körülnézhetsz, ott esetleg több a karburátor, magyarul a www.simsonbolt.fw.hu címen vagy a www.simsonbolt.hu címen érhető el, vannak rajta érdekes dolgok.
Előzmény: Tóni bácsi (12392)