Phaedra11 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1239
Köszi!
Átnéztem még egyet, ezeken túl biztos nem jártam úgy, hogy attrocitásba keveredtem volna az őrökkel. Tehát veszett fejsze nyele az a pár soul gem. De valójában nem fáj, majd lesz saját.

Viszont ami sokkolt tegnap: 17. szintű mágusként bementem Mzuleft dwemer romjába, és az ott nekem eső ork nagyjából 2-3 ütéssel gyakott le teljesen. Ilyen szánalmas csatám még nem volt a Morrowindben. ,) Az ajtóhoz álltam, belelőttem egy nagyobb tűzlabdát, aztán kirohantam, ott felápolgattam magam, visszarohantam, újabb labda. Akkorákat vágott rám a kis ork harci baltájával, hogy így is estem-keltem, ráadásul ha estem, nagy eséllyel fel sem tudtam tápászkodni, már agyonvert a földön. Minden sikeres kirohanás után mentettem. ,)))
Namost én unarmored stílusban harcolok, de néha nyomok magamra megidézett páncélt (darf elemeket vagy sima shield varázslatot), de ezek nem sokat érnek. Most rátanultam picit a light armorra, de azért azt gondoltam volna, hogy a mágus varázslatokkal utol tudja érni a harcosokat. A Fourth Barrier varázslatnak jelenleg 0 az esélye nálam, közben már 19. szintű vagyok. Ennek mi az oka? Szintfüggő?
És én vagyok überkarcsú, vagy ez egy ilyen mágus izé, amely nem bug, hanem feature? ,)
Előzmény: Zöld Ász Projekt (1238)