bmalag Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1480

Az almaecet savas kémhatása miatt triho megelőzésre jó. én ezt tudom róla. szezonon kívül nagyon gyakran alkalmazom én is és a fiatalok is ezen nőnek fel.

én 1 evőkanál / liter mennyiségben adom elméletileg...gyakorlatilag meg egy slöttyintés a 2-2,5 liter vízbe.

A joghurt antibiotikum kúra után jó bélflóra regenerálás céljából. legalább is ezt olvastam róla. van, hogy én is adok nekik kúra után kajára keverve. (1 kg takarmányra fél pohár joghurt)

nekünk ma Győr volt. (160 km) 8.39-kor jött az első és 40 perc kellett, hogy a csapat fele hazapotyadozzon. most este 38/33 a helyzet. nem is kérdeztem meg, hogy mikor engedtek, mert a mai reggeli hőmérséklethez képest biztos korán, ezen jól fel is b.sztam magam agyilag és 40 perc után el is mentem itthonról. idénre asszem a rizikózás nekem ennyi volt, engedjék szeptemberben 7-kor más galambját, ne az enyémet.

van bennük 5 db magántréning 30-ról, meg 3 kerületi kocsi (60-90-160 km). majd tavasszal folytatjuk ha lesz rajtuk toll, meg jó lesz az időjárás.

Előzmény: Lepcsenyi Peter (1479)