Aksi Creative Commons License 2007.09.02 0 0 759
A helyi járatú 2 jegyre Bora ill. Rangiroa úgy 2x55eFt-ot fognak elkérni (kb. ugyanennyi az 1 hónapos légipasszus ára is de azt nem lehet módosítani és esetdben ez sem olcsóbb, viszont vagy 15 szigetet le lehet vele repülni). A jó hír viszont hogy nem csak 10kg-ot engednek ha van nemz jegyed, hanem 20-at ill. +3 kg-ot a búvároknak, de ha rá kell fizetni plusz súlyt akkor sem lesz nagyon drága.
2 merüléses csomag az úgy 30eFt. Így Bora-n csak 1-et merültem, azt viszont a legjobb helyen, ami tényleg döbbenetes volt (Muri Muri). Sajnos Rangiroa az eszméletlen francia polinéz áraknak köszönhetően kimaradt, mégha nagyon frnakó dolgokat is olvastam róla.
Javaslom, ha búvárkodni mész, akkor csak Rangiroára menjél és mindenképpen vigyél teljes felszerelést. Mást viszont arra "nem igen lehet csinálni", de persze ez csak akkor jelentene gondot ha több hétre mennél, ha odamész elsőre azért 1-2 hétig lesz látnivaló a partokon.

Szerintem az egész ügy drága és gyanítom nem ér annyit, tehát ha főként búvárkodni mész, akkor ne ide menj. (Bár hangsúlyozom, hogy Rangiroán nem voltam, de meglepne ha másnak aki már járt arra más véleménye lenne)
Előzmény: Anita búvár (758)