HA-SLN Creative Commons License 2007.09.02 0 0 49

Sziasztok!

 

Nincs más megoldás, írok ide a fórumra, talán valaki a segítségemre siet!

 

Fél éve elhatároztam, hogy nyitunk egy webáruházat.

Mára készen vannak az engedélyek, még az ügyfélszolgálati helyünk is megvan!

 

Viszont úgy tűnik, hogy egy normális webáruház sablon beszerzése jóval nehezebb mint az APEH, az Akmányiroda, vagy épp  Köjál.

 

Én vagyok annyira bunkó, hogy nem tudok angolul. Itt máris megakad a szál, ugyanis a fizetési lehetőségek 99%-a angol nyelvű pénzátutaló rendszer.

 

Sajnos a sablonok nagyon drágák, 15-30 ezer forint közt van egy teljesen alap oldal. Ezzel még gond nem is lenne, hisz ha jó, megéri! Sajnos az ilyen oldalak, akik az eladással foglalkoznak, kivétel nélkül információt teljesen nélkülöznek. Legtöbbször a felületről derül ki, hogy egyáltalán üzletről van szó, és nem egy személyes weblapról.

A weblap tudásáról, működéséről, lehetőségeiről, soha egyetlen oldalon sem találtam semmit. Kérdéseimre, emailjaimre eddig soha egyik oldalról sem válaszoltak!

 

Vajon 30 ezer forintért még egy felvilágosítást sem kapok? Egyáltalán az angol hangos alap oldalakba bele lehet tenni az ékezetes betűket?

Lehet az oldallal regisztráció nélkül is rendelni? Mit kell megadni regisztrációkor? Mert ha egy oldalért fizetek 30 ezret, nem szeretném, ha szívatná a vásárlóimat. Én is utálom azon oldalakat, ahol még azt is be kell írnom, hogy mi az érdeklődési köröm.  Mikor születtem, nő, vagy férfi, hol született... Mi a franc köze van ehhez az oldalnak, és kinek van erre manapság ideje, vagy türelme?

 

Ha kiadok egy oldalért sok pénzt, szeretném ha tudnám mit lehet rajta átalakítani. Szeretném ha tudnám az oldal gyártójának logója elvesz e 80%-os területet a felületből?

 

Utolsó előtti lehetőségként letöltöttem 1 oldalt az ingyenesek közül, ami persze gagyi, de legalább a működési elvét megésmerhetném a dolognak. Hát teljes a kudarc!

 

3 mappa van kicsomagolás után: 1: 001 nevű, 2:screenshots, és harmadik a sources.

 

Ezekben garantáltan egyetlen az oldalt elindító elem sincsen! Ergó semmire sem jók első ránézésre.

Mit kell ezekkel csinálni?

 

Mielőtt azt mondanátok, hogy nagyon béna vagyok, látogassatok el az oldalamra, ami még sajna nincs teljesen kész, de annyit látni, hogy azért elmojolgatok vele, és ha nem is nagyon, de picit kezdek hozzá konyítani.

 

http://paplaszlo.tar.hu

 

Szóval kérlek benneteket segítsetek rajtam!

Attól veszek oldalt aki segít végre, vagyis aki hajlandó ellátni infóval.

 

Vagy jattolok is, vagy mittomén! Ne hagyjatok hülyén meghalni!

 

Laci