csibesztallerezerrel Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1110
„Meghülyült az Index, de elnézést kér érte”
Index 2007. 08. 23., 17:46
„…az Index kinézetének megújításakor pontosan ez volt az egyik legfontosabb szempont, mármint a szemkifolyatós hirdetések visszaszorítása, ami, jegyezzük meg, a hirdetőknek is hasznos, hiszen visszafogottabb környezetben a kevesebb reklám sokkal nagyobb hangsúlyt kap…”


„Sírtam egy picit”,
de szabadjon megjegyeznem, hogy a reklámok ellen egy ideje kifejlesztettem némi ellenállást. (túlbuzgómócsingjuk miatt úgy tűnik kértek vmi „BocsVázzeTévedtünk” cikket. (könnyeket töröltem, de tényleg eljutott vki belülről a szerkesztőségből, hogy hová jutott az a környezet, ahol dolgoznak?) Leszarom azt a koncepciót, hogy kevesebb reklám és több szöveg kell, mert egyáltalán nem erről van szó….



„Tényleg csakis azért, hogy az olvasóknak jó legyen.”
„Meghülyült az Index, de elnézést kér érte”
Index 2007. 08. 23., 17:46

Na ez simán No Comment kategória….


„Mi bénák voltunk, de próbáljuk helyrehozni, viszonzásul legyen Ön is jó fej.”
„Meghülyült az Index, de elnézést kér érte”
Index 2007. 08. 23., 17:46

Tényleg megpróbálok iszonyú jó fej lenni: Megragadott az interjúból az az állítás, hogy igazából a kompetenciáról szól a dolog. Tényleg cefetül benne kell lenni egy adott témában és elolvasva a gasztroblogot tényleg szimpa. Én többek között ezért szerettem szakértők véleményét kikérni az ismerősi körben bizonyos témákban. Ők olyan témákban utaznak, amelyhez külföldi tapasztalat és idegen nyelv ismerete kell a friss szakirodalom miatt, így meglehetősen nagy előnnyel állnak szemben a többiekkel (röhej egyébként: 2007-es év nyara, Mo., de tény!) Dehát erről szól a kompetencia. Ezzel nincs is baj magam részéről. Szeretünk és olvasunk, de ettől függetlenül TÉNYLEG szar az új dizájn….. lassan így másfél hónap után is…..