bmalag Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1376

nem tudom pontosan. több úton sikerült ennyit helyezni, de ez a trükk biztosan nem ártott a csapatnak. váltogatni szoktam a tojómutogatást. van hogy 20 km-ről jönnek tojóra, van hogy a tojókat engedem rájuk, van 3 db tojó, van 0 db tojó...mintha kicsit magamat is szórakoztatnám a 13 hét taposómalmában.

Én elhiszem Markónak. voltam nála egy rövid látogatáson és ugyanezeket mondta. És a cimboráim is átvették ezt tőle és heteken át nem vacakolnak tojómutogatással. Az eredményeik pedig jók..vagy még jobbak.

Én is kacsingattam az ilyen módszer felé, de egyelőre nincs tenyészdúcom és a versenyzők alól gyűrűzök. Az özvegy tojók úgy vannak legyártva, összeválogatva, hogy akár egy tenyészdúcba is betenném őket. én ezen szeretnék spórolni. a kiöregedő élversenyzőket egy barátomhoz viszem, akitől kapok vissza csipaszokat. végül is ketten tartunk fent egy tenyészdúcot.

 

a két véres hím akkor 8-8 helyezést csinált, annak ellenére, hogy utáltam őket és ezt éreztettem is velük. tehát egészség és kondi biztos volt. ez a bunyó, tojómutogatás helyett, annyi pluszt adhatott, hogy élben jöttek és nem a középmezőnyben, ahogy megszoktam tőlük. de szerencsére bonyolultabb ez a sport, minthogy egy ilyen dolog eldöntene mindent.

Előzmény: koja 56 (1366)