Feri_Vp Creative Commons License 2007.08.28 0 0 12260

Szervusz Tóni bácsi!

Ugyan, csak 10x erősebb a Babinál... :DD

Nyáron nem volt időm foglalkozni a masinával mert alig voltam otthon. Ha meg végre hazajutottam, mindig akadt valami fontosabb meló.

A nagygépet is szerelgettem közben, annak meg ugye prioritása van, mert azzal járok dolgozni.

A megbízhatóságról annyit, hogy tavaly engem gond nélkül felhozott a Babi Nagykanizsáról Veszprémbe, másnap reggel meg vissza! Egy szünetet tartottam csak, Tapolca előtt egy kellemes pihenőben, mert ugye a szükség...

A motor pöccre indult és folytattam utamat. Ja és alaposan fel is volt cuccolva a gép!Egy festményt cipeltem fel, haza meg pár lécet:))

A fogyasztás is oké volt, olyan 2,6 l/100 km, erős 45-50-es tempóval.

Egy ilyen 130-140 km-es túra nem gyerekjáték, de megvalósítható! Természetesen én is komplett szerszámcsomaggal járok, emellett pedig defektjavító sprét is hurcolok magammal.

Ha szerveztek találkozót, mivel más nincs, a cruiserrel mennék. Nagyon szépen lehet azzal is 20-30-al pötyögni. Van túrázós tapasztalatom. Szépen beállok mögétek és kíséretet adok!:) Nem foglak lehagyni benneteket.

Amúgy múlt héten jártam Barcikán egyik haverral, ott vett motort. Vigyorgós móka lesz lábon hazavinni Kanizsára! :) Közel 400 km.

Előzmény: Tóni bácsi (12256)