Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 187

Fantasztikusak vagytok ! "Már régóta figyellek benneteket ;-)"

1x írtam egy hosszabb (már-már ÁdiGagás ;-)) hozzászólást, de az utolsó pillanatban a technika ördöge, vagy valami mellékalimpálás miatt kitörlődött... ismeritek a fílinget...

Szóval: nagyon szépen a alakulnak a quartettek. Amiket szívesen látnék benne (én is): az Evo X mindenképpen !!!, ha VW, akkor legyen már a Polo, a kedvemért (kisautó is kell) A német "vitához" az jutott eszembe: mi lenne ha lealáznánk a Merciéket az A-Klasse-val (ha már 1x ilyenre vetemedtek) Amúgy meg szerintem jól is mutatna a pakliban, a sok "hosszúautó" között.

Az Aston-nal is nagyon egyetértek. Ford GT viszont nagyon kellene a sportautók közé (vagy a mégújabb  Ford spori, amiről képet mindjárt csatolok.)

 

Szerintem egyébként lassan 2 pakli is "érik". Aprópopó, akkor még nem is beszéltünk a hátlapokról. Asszem a minta egyértelmű (remélem, nem jogvédett...) De a szín-nevezéktanba új-színű hátlapokat kell behozni. Narancs ? De ha nem akartok politizálni, akkor Chagall-kék (már-már lilás kék), türkiz, mustár javaslataim vannak.

 

Nagyon jópofa a cartooning, (és figyeltem annak idején a pályázatnál is), de szerintem nem adja vissza az akkori "kézimunkás" grafika hangulatát. Márpedig az újnak, pontosan olyannak kell lennie !!! Ezért kérdeztem még korábban, hogy ki lehetett anno az elkövető.

 

A gyerekkori legjobb barátom festőművész lett (és annak idején még nagyon érdekelték a jármű-grafikák), de mostanában nem beszéltem vele. Komolyan el tudnám képzelni az ő stílusában.

Eddig én 1 lapot (lapra valót) rajzoltam meg (kb. 1,5-2 éve)... Ez meg talán túl "hand-made" lett).

 

Inkább a következő hsz-ba csatolok képeket, meg linkeket (szerintem Ti is "képesíthetnétek" a leírt elképzeléseket).

Na hadd szóljon ! ....

 

Előzmény: LodoWico GAZ-24 (186)