anyabanya
2007.08.27
|
|
0 0
26
|
No nálam tulképpen ez az egy az olyan, ami miatt tényleg nem tudom őket befogadni és el se....Szóval az oké, hogy az árpádsáv még nem náci, mert szerintem nem az és sztem az egyenruha sem náci, és az az alapitó okirat is max tartalmazott néhány ostoba vagy felesleges dolgot, de akkor miért nem küldték el azokat az egyenruhásokat, akik viszont tagadhatatlanul hajaztak a nácikra...?
S mégegy. Bármenyire is szeretnék normálisan gondolkodni és elutasitani mindent, ami a másikat kirekeszti csak, mert ...., de egy dolog biztos. Nem tudhatom, hogy milyen igazán üldözöttnek lenni. Nem érezhetem át, max csak megérthettem azok fájdalmát, akik maguk vagy szeretteik által megismerték az emberi gonoszságnak a poklát. tehát bármit mondok, azt bizony felülirhatja bármelyik zsidó vagy cigány honfitársam szava. S bármit is mondok vagy gondolok, mert azt megvétozhatja az, akiben ezek a szervezödések, de legyen az bármelyik plotikai mozgalom félelmet gerjesztenek. Egész egyszerüen, mert nincs jogom megkérdöjelezni a valós szenvedésekből gyökerező félelmet...Max annyit kérhetek tisztelettel tölük, hogy magyarázzák meg, hogy mi is az, amiért tényleg félnek... |
Előzmény: kutykuruty brekege (5)
|
|