23 negedi Creative Commons License 2007.08.27 0 0 39

Südi Iringó: nem kellek a pasiknak

 

 Südi Iringó ismét facér. A Szombat Esti Láz táncosnôje máris nyitott lenne egy új kapcsolatra, csakhogy szerinte a férfiak inkább a buta cicababákra buknak. Márpedig neki nem csak csodás teste, de esze is van. 

Südi Iringó megôrjíti a férfiakat. A gyönyörû táncosnô a hétvégén egy fehérnemûcég divatbemutatóján lépett fel, és elsöprô sikert aratott.
Iringót ezúttal nem csak táncosruhában, hanem jóval szexis fehérnemûben is láthatta a közönség. A jelenlévô férfiak fütyültek, tapsoltak Iringónak, aki keserûséggel vegyes örömmel nyugtázta, hogy tökéletes alakja mekkora sikert arat.
- Nem minden a tökéletes alak. Igaz, nagyon sokat dolgozom azért, hogy ilyen formában legyek – árulta el a táncoslány.
- A pasik általában félnek tôlem, mert egy határozott nô vagyok, aki tudja, hogy mit akar. Ez sok férfit elriaszt. Sokuk inkább egy otthonülô cicababát választ, aki csak a plázákban vásárolgat és állandóan mûkörmôshôz jár. Ráadásul nincs könnyû annak a nônek, aki ismert. Sok idô kell ahhoz, hogy eldönthessem valakirôl, hogy a bókolás a sztárságnak szól csupán, vagy igazán emberként érdeklem - avatott be a problémáiba Südi Iringó.

A tûzrôlpattant lány egyébként nem szereti a manapság divatos szingli kifejezést, mint mondta, ô nem azért van egyedül, mert szándékosan nem akar maga mellé partnert. Épp ellenlezôleg: Iringó kimondottan szeret párkapcsolatban élni. Noha jelenleg minden idejét leköti, új tánciskolájának megnyitása, nem zárkózik el egy új szerelem gondolatától.
- A fekete típusú, latin férfiak a zsánereim - folytatta Iringó. - Továbbá szeretem ha egy férfi udvarias és figyelmes és legfôképpen ôszinte.

Ábrahám Dolly