Hrtlein Creative Commons License 2007.08.27 0 0 950
Tisztelt Topic!

Nem volt szándékom, Seherezádét játszani, és senkit sem akartam cukkolni. Elnézését kérem mindenkinek.

A folytatás:

Miután a kutas csurig tette vízzel a tankot (majdnem üres volt), a tag benyúlt a zsebébe és elővett egy kis dobozkát. Kivett belőle néhány (10 literenként egy) tablettát és beledobta a tankba. Illedelmesen fizetni próbált, de a vízért nem kellett, ígyhát elhajtott.

A kutas úgy megrökönyödött, hogy mire kérdezhetett volna, a tag már árkon-bokron túl volt.

Eltelt néhány nap, és a tag ismét megjelent a kútnál. Amikor a tablettákat dobálta a tankba, akkor a kutasunk, már kérdezősködött, hogy miféle tabletták ezek. A válasz teljesen közömbös hangon hangzott el: Egy igazán új találmány, ami forradalmasítani fogja az autózást nemsokára. Némi borravaló után a tag elhúzott.

Legközelebbi alkalommal a kutas kihúzta az emberünkből, hogy miként lesz a vízből tüzelőanyag ( jött valami zavaros duma). Ekkor tudtameg azt is, hogy nincs eladó tabletta! Ezt könyörtelen, és határozott formában adta tudtára a kutasnak a pofa.

A tankolás rendszeressé vált. És a sokadik tankolás közbeni beszélgetés során puhulni látszott a főszereplőnk. Ígérte, hogy esetleg hoz egy nagyobb mennyiséget, ha hozzájut. Soha sem érezte a kutasunk, hogy a tag el akar neki adni akár csak egy szem tablettát is!

Végül megszületett a megállapodás: irgalmatlan mennyiségű vizet átalakítani képes tablettáért eszméletlen mennyiségű pénzben (valutában) állapodtak meg szereplőink. majd eljött a nagy nap a kutas életében. Hozzájutott a hőn áhított tablettákhoz. Ám hamar rájött, hogy rászedték. Amit vett, az a gyógyszertárban kapható legolcsóbb gyógyszer átcsomagolt tablettái voltak.

A tag sohasem tankolt többé a kútnál. Kutasunk azóta is bánja, hogy nem tanult rendesen kémia és fizika órákon!

Hogyan csinálta a tag? Hááát? adtatok egy jó ötletet, várok egy-két napot és meglátjuk ki találta ki a megoldást... :-)

Tisztelettel: Härtlein Károly (Seherezádé)