„Szégyellem, hogy ennyire primitív emberek használják az Internetet!
Szeretnétek olyan zsenik lenni, mint BD, de ha összepisilitek magatokat, akkor sem sikerülhet nyomába lépni valakinek, aki 2 éves korában folyékonyan olvasott, fejében van az egész mitológia és olyan könyvet írt, mint az Aranykormítoszok és visszatérés.
Dia egy fantasztikus kis székely lány, aki kissé hülyén kezdett neki a nemzetmentésnek (nem ő az egyetlen, akit zavar az a moslék, amit egyesek szerencsétlen országunkból csináltak). Az uralmon lévők persze beijedtek, hogy a milliárdos csurkapista meg a többi áljobboldali barom helyett valaki, lentről a porból "akar valamit", ezért bepocskondiázták, lejáratták, tök ártatlanul lesittelték és kirúgták az egyetemről (ahol a suli esze volt, csak az volt a baj, hogy a professzorainál is sokkal többet tudott, ezért is kezdett el lázadozni és médiabohóckodni - mivel a jelenlegi oktatási színvonal a zseniket nem felkarolni, hanem eltaposni törekszik). Én évfolyamtársa voltam és többet tudok Róla, mint ti együttvéve. Ja, és egyébként utálom a nácizmust, de jól tudom, hogy nála ez nem komoly volt, ő nem akarna senkit se bántani (fanatikus vegetáriánus és állatvédő), csak zseniségéből, magányosságából adódóan így akarta magára felhívni a figyelmet.
Már több éve NEM NÁCI, abbahagyta az egészet.
Jelenleg semmi köze semmilyen nácizmushoz, humanista lett és álomszép előadásokat tart városszerte mitológia, őstörténet, vallásfilozófia témakörben.
Gyertek el egy előadására és tanuljatok tőle olyat, amit még egyetemeken sem hallhattok (az évfolyamunk fele hozzá jár vallástörténet vizsgák előtt).
Szakadjatok le Diáról, mert Ő most gyógyul és sok megértésre, szeretetre van szüksége (ő maga is tele van az emberiség iránti szeretettel).”