Eavit Creative Commons License 2007.08.25 0 0 7664

tegnap találkoztam a legalja szöveggel...természetesen magyar sráctól. nem hiszem el. a szar szöveg magaisiskolája. még mindig nem hiszem el, ezt hogy?? hogy??

ízelítőül, hogy röhögj.

megszólítás:

-szia én eddig drámenbéz bulikba jártam, most lejöttem ide, nem hittem volna, de ez is jó. a lakótársammal és a nőjéval jöttem.

-??????????? (kopjále bazdmeg)

 

később még vagy 3szor elmondta, hoyg ő eddig/14 éve skorától csak drámenbéz bulikba jrt, de nagyon tetszik neki a zene.

 

továbbá mikor már nagyon nagyon szabadultam volna:

-maradj még, maradj még! emghívlak egy sörre!

-nem kérek sört köszi

-akkor meghívlak bármire, de tényleg!

-nem köszi tényleg nem.

-de...de van cigim is!!!

 

kedvencem mikor nem ért a szépszóból:

-miért vagy ilyen negatív? élvezd a bulit, táncolj!

-szeretnék, pont azért vagyok itt! (kopjámálebazdmeg és ne ölelgessé, ne érjé hozzzám!!)

 

 

a csúcs az volt, hogy nagy nehezen sikerült lekoptatni udvariasan is de emgvárt, és jött utánam mikor mentünk haza, na akkkor kicsit keményebben szóltam oda. épp nincs jókedvem stresszelek bologna miatt (senki nem áll velem szóba mert 4 hónapra kell szoba, vagy 6ra (elkezdtem hazudni) illetve mert nem telefonon, hanem emailen keresztül contactolok. hülye olaszok), vágyódom zoli után...le van gyengülve az immunrendszerem, nem bírom ezeket egy szóval levakarni (:takarodj), meg ez a gyerek (bár nem volt ronda) olyan durván szánalmas és gyenge volt, hogy nem is volt hozzá valahogy lelkem.

ilyen szar szánalmas szöveget elképzelni se bírtam eddig, amiben részem volt tegnap. hihetetlen. fel se fogom. mindig tudtam, hoyg a amygarok nem tudják mi az a stílus, csábítani még kevésbé...de így a francia és a holland srác után...még élesebb a kontraszt.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa