tavaszibarka Creative Commons License 2007.08.24 0 0 2317

sziasztok

Én új vagyok ezen a topicon, de a problémánk közös, szóval üdv!

Láttam, hogy néhány napja szóba került Ács Nándor. Én kb. 7 éve Hozzá jártam, akkor phd-zott hormontémából, és mint fiatal, abszolút hozzáértőt ajanlották heim pálban dolgozó ismerősök.
Aztán nagyon népszerű lett. A kezelés 7 év alatt gyakorlatilag abból állt, hogy kísérleteztünk különböző fogigátlókkal, mindegyikre elég rosszul reagáltam, ugyan a hajhullás, és a pattanások elmúltak. Évek óta kérem, hogy küldjön el inzulintesztre, mindhiába. Ultrahang az elmúlt 7 évben nem volt. 2 éve gyakorlatilag 3 havonta gombám van, nem igazán törődött vele, hetente egyszer rendel, addig várjak, komolyabb kivizsgálás nem történt.
A pcos honlap létezéséről én tájékoztattam, és mondtam neki, hogy fenn van Ő is, és akkor már ajánljon egy endokrinológust. Ajánlott vkit, az éppen megszűnő szabolcs utcából, akit nem sikerült elérnem egyszer sem.

Aztán elegem lett és váltottam, dr. Lázár Erikához járok, aki szerint a hormontesztjeim használhatatlanok, mert az egyik 8 éves (Ács doki előtti orvos csináltatta), ami régi, a másik akkor készült, mikor fogigátlót szedtem, szóval az alapján diagnosztizálni enyhén szólva merő ostobaság. Szerinte a fogigátló szedetése is ostobaság, főleg nem 8 éven keresztül, csak felületesen oldja meg a problémát. A doktornő diagnosztizált mellékesen egy akut hüvelygyulladást, és mondta, hogy a gombát ki kell vizsgálni, ami lehet a magas cukortól. (inzulinra is elküld kérés nélkül!!)

Szóval, azt hiszem Ács doki esetében a népszerűsége miatt sok páciense lett, és ez ráment a kezelés minőségére.

Viszont akkor megkérdezném, hogy Nálatok is rendszeres a gomba, ez egy tipikus pcos betegség, vagy ez csak az én extrám? :)) a pcos honlapon nem találtam erre vonatkozóan semmit.

köszi a segítséget

barka