anamika Creative Commons License 2007.08.23 0 0 511
Sziasztok, ne haragudjatok, ha beillesztem az alábbi hírlevelet. Szeretném leszögezni, hogy én is egy duci lány vagyok, és azért ne utáljatok ki engem innen, mert talán ez az egyetlen kezdeményezés Budapesten (én legalábbis nem tudok másról), ahol úgy mozoghatnak ducik, hogy nem az a cél, hogy fogyjanak!!!
Bosszantó módon mindenki elfelejti, hogy egy telt embernek ugyanúgy joga van élvezni a mozgást, netán játszani, és esetleg ennek nem csak az lehet a célja, hogy kalóriát égessen...szóval vagyunk páran, akik egy éve összejárunk kosarazni meg röplabdázni, és nagyon élvezzük!!! Jó lenne, ha néhányan még csatlakoznának hozzánk. Bővebb infók lentebb.
Elnézést, ha bárkit is zavartam volna, szép napot.:)

Kedves leendő, meglévő, valaha is érdeklődő körték (no és nemkörték:))!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy szeptember 3-án hétfőn este hatkor a nyári szünet után újra indul a Körtekör! Ezentúl már Emil bácsi szervezésében, tehát neki kell a befizetést is intézni. Továbbra is heti két alkalomról van szó, a további pontos időpontokat még 3-án fogjuk egyeztetni. Ami továbbra is várható: heti két alkalomszor 1 óra kosár és röplabada, garantáltan vidám hangulat és önfeledt játék, és mindez fixen csak havi 4.000 Ft-ért!
Ehhez viszont minimum 12 főnek jelentkeznie kell a 3-i beíratkozáson, tehát ne habozz.:)
Előzetesen örülnék egy emailnek,(kortekor@gmail.com) hogy tudjuk, mire számíthatunk.
A helyszín továbbra is a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának a tornaterme, a XIII. kerület Fiastyúk u. 35. szám alatt.
Még valami: az utolsó hetekben több "nemkörte":) vagy csak "félkörte":) lány is csatlakozott hozzánk, nagy-nagy örömünkre.
Érdekes egyveleg alakult ki, van aki gyorsabb, és van aki technikásabb ugyebár.:))
Így lehet a Körtekör a tolerancia és az egymás elfogadásának üdítő kis szigete, ahol mindenki csapattagnak érezheti magát, kortól, nemtől, súlytól függetlenül.
Egy dolog számít, a játék szeretete, ami mindannyiunkban megvan!:)

Várom a jelentkezésed!