Dawide65 Creative Commons License 2007.08.22 0 0 1247

Sziasztok! Tágul a kürtős világa!!A német szabályokat én nem tudom,de mivel az unios szabályokat kell betartani,valamint fix boltot nyittok,akkor ennek az engedélyeztetése,valoszinüleg u.a. mint egy pékség vagy cukrászterméket gyártó üzletnek,tehát a legegyszerűbb ha befáradtok a legközelebbi élelmezésügyi hivatalba, vagy a városi hivatal megfelelő osztályára és kértek egy jegyzéket minek kell lennie egy ilyen üzletben ahhoz hogy ti megkapjátok az engedélyt.A neten is tudok ismereteket gyűjteni ebben a témában,természetesen németül.

A sütőt magyarországon érdemes beszereznetek,itt a fórumon is van több gyártó megnevezve,vagy a neten tudtok rákeresni,az hogy gáz vagy villany legyen attól függ mi van az üzlethelységben,vagy az itteni tapasztalatokat(el kell olvasni részletesen a hozzászolásokat)megszürve ti is le tudjátok dönteni.A dagasztó gép nem olcsó dolog,attol függ mennyit akartok gyártani naponta,valamint ezt is a neten találtok ott helyben,és lehet olcson is kaptok egy használt de erős gépet.

Remélem sikerül a beindulásotok. Sok erőt és kitartást hozzá!!! Valamint itt mindig szivesen látunk és ha tudunk segitünk.

Előzmény: ngyuree (1245)