s_titánia Creative Commons License 2007.08.22 0 0 21531

Újabb gondom adódott, ráadásul elég furcsa: jött ma egy levél, először le sem esett, mi az, aztán jöttem rá, hogy azt a pénzt kaptam vissza, amit két hete, egész pontosan 6-án küldtem egy német eladónak, miután jó előre megbeszéltük, hogy küldhetem a pénzt borítékban, elfogadja így a fizetést.

 

Bontatlanul jött vissza, a címzett címe át van húzva, és hátul egy rózsaszín retour matrica van rajta, beikszelve a Nicht abgeholt.

 

Ami a legfurcsább, hogy múlt héten, 15-én rákérdeztem, megkapta-e már a pénzt, erre írta, hogy igen, megérkezett, és másnap reggel küldi a cuccot.

 

Teljesen megbízható eladónak tűnik, egyedül a szállítási időre kapott az 5 csillagnál kevesebb visszajelzést (4-et), és azóta is folyamatosan mennek az adás-vételei, mind pozitív.

 

Ami viszont nem volt szimpi benne, hogy miután nyertem, 2-szer is rákérdeztem, küldhetem-e arra a címre a pénzt, amit az eBay-től kaptam. Erre semmi válasz nem jött, én meg elküldtem, nem akartam tovább várni. Hát ez lett belőle.

Viszont amikor rákérdeztem, hogy megkapta-e a pénzt, arra perceken belül válaszolt, szóval nem értem...

 

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Várjak még, jön-e a cucc, és azután írjak neki, ha megkapom (ha megkapom...), hogy már tényleg küldeném a pénzt, vagy írjak most, hogy visszajött a boríték, miért írta, hogy megkapta? Lehet, hogy elnézte, összekevert valaki mással?

 

Köszi!