koja 56 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 1209

 

 Nem gondolom, hogy teljessen igazad van abban,hogy szakmailag nem lendít az ügyünkön, mert azért küldenek be jó családból származó fiatalokat is, és ez nem árt.

Csak az a baj a Magyar átlag galambásszal, hogy simán beveszi azt a sugalatot,

 / ujság ebben nagyon ludas / hogy ami nem Hu.val kezdődő gyűrűt visel az csak  jó lehet. Lásd Országos kiállítás különböző fiatalok árverése! Beáll a tömegbe átl. spori aki szerint rohadt drága a röpköltség, leteszi a két kezét elfoglaló minden féle frissen vásárolt csodaszert,  35000 Ft-nál beszáll a licitbe, ragyogó ábrázattal viszi haza a 45-ért megszerzett "szutykot" pedig, ha van 30 fiatalja akkor azok között legalább 3 db ilyen van! De a röpköltség drága!!!!Eltelik 2-3 év a szuper külföldi fiai még annyit sem érnek mint a régiek, szar a szállítás, hülye a kisérő, a vezetőség csibész! Hát perzse! 

Szerintem ez a teszttelepi dolog is csak addig lenne jó és előre vivő amig nem a pénzről szólna, tudom ez csak ábránd,hiszen minden a pénzről szól!

 1991-es kaposvári teszttelepi záróversenyen 5. lett a321-es K h galambom

Árverésen nagynehezen kikiáltási áron elvitték!

A testvére 320 h. 13800 dkm. teljesített 5 év alatt, s több későbbi féltestvére nagyon jó maratonos galamb lett,  és még mindig a galambjaim 75 %-ban jelen van ez a vérvonal! (16 év)

37.-nek jött hollandért a kikiáltási ár 3x-át fizették boldogan!  

Előzmény: geler (1206)