syntr0x Creative Commons License 2007.08.19 0 0 10765
Sziasztok!
Pár napig nem tartózkodtam itthon, a lencsét nem vittem magammal, addig szokattam a szemem az erősebb dioptriájú, új szemüvegemhez, h ezek után a lencsével se legyenek gondok - hát azért még kell hozzá kis idő mire teljesen hozzászokok...
azért a lencsét se felejtettem el, jelen pillanantban is bent van (már 2 órája dobtam fel, lassan ideje lesz kivenni...), csakhogy van 1 kis gond: a jobb szememmel most tökéletesen látok, a ballal viszont olykor homályosan (most először raktam be a lencsét a bal szemembe), ez mitől lehet?
Amúgy elég nehezen tudtam rátenni a bal szememre a kicsikét, vacakoltam vele vagy 20 percet, mi ennek a technikája? nekem végül bal kézzel sikerült, ugyanúgy csináltam mint a másik szememnél jobb kézzel (mutatóujjon volt a lencse, húztam közbe a szemhéjaimat), ez tulajdonképpen a tükörképe - a jobb kezemmel nagyon kitakartam magamnak, nem láttam a szemgolyóm, szóval úgy nekem nem ment (ha valakinek nem esett volna le, jobbkezes vagyok...)
az érdekelne, h Ti ugyanazzal a módszerrel teszitek-e fel mind2 szemetekre a lencséket, vagy ha nem, akkor milyen mozdulatsorral oldjátok meg?