Zsuzsanna-Cecilia Creative Commons License 2007.08.19 0 0 2257

Szia kedves Szeleszte!

Én is örülök, hogy "előkerültél", és talán rendeződni látszik az állapotod, és a helyzeted! A lábad már rendbejött???

A lipid-mediterrán diéta a legjobb tudomásom szerint: zsír- és szénhidrátszegény diéta! Nagyon sok zöldség, gyümölcs, persze a CH-figyelembevételével! Minél kevesebb hússal, de ha "muszály", akkor a szárnyasokat lehet enni, a hal mellett!    Én csak azt tudom amit a lánykámnak, és nekem kell tartani:

o7.óra reggeli:  25 CH

09.30  tízórai:   15 CH

12.15  ebéd:     45 CH

14.45 uzsonna:   15 CH

17.15 vacsora:  30 CH

19.45utóvacsora:15 CH

A lánykám is időnként sajnos nassol, de április eleje óta 8.kg-ot fogyott, a fizikális terhelést jobban tolerálja, a hangulata is jobb! Az arcáról a pattanások "fogyóban" vannak, a menzesze kezdi  normálisabb időnként, és mennyiségben "szerencséltetni" Ő Meforal 500-ast kap, 3x1 et. Szerdán, 22-én megy kontrollra a Tüü dokihoz. Nekem is évek óta ő a kezelőorvosom, a Szent Imre kórházban dolgozik, Budapesten.

Nekem az inzulin is nehezíti a helyzetem! napi 50-52.egységet adok be, attól függ, ha nem tudom magam fegyelmezni, és "elcsábulok"!!! // Pedig evvel csak magamnak ártok, dehát én már csak ilyen öreg-dagi-csont vagyok!! // 154 cm- és 108.kg!!!!//, és ráadásul "banyalázas"!!!! :-o((((  ez is nagyon megneheziti a mindennapjaimat, mert a munkámat sem tudom rendesen elvégezni, ahogy azt kellene, a nőgyogyi-panaszokkal együtt!!! Jahhh,ha az ember gyereke öregszik-öregszik......... :-o((((

// allergiám is rátesz a rossz közérzetre! //

A www.hipofizis.hu -ról is tudsz nagyon sok értékes, érdekes információt "beszerezni", érdemes oda is "ellátogatni"!!!!!!

További sok sikert-javulást-rendeződést: üdvözlettel:Zsuzsanna-Cecilia 

Előzmény: Szeleszte (2256)