Szia kedves Szeleszte!
Én is örülök, hogy "előkerültél", és talán rendeződni látszik az állapotod, és a helyzeted! A lábad már rendbejött???
A lipid-mediterrán diéta a legjobb tudomásom szerint: zsír- és szénhidrátszegény diéta! Nagyon sok zöldség, gyümölcs, persze a CH-figyelembevételével! Minél kevesebb hússal, de ha "muszály", akkor a szárnyasokat lehet enni, a hal mellett! Én csak azt tudom amit a lánykámnak, és nekem kell tartani:
o7.óra reggeli: 25 CH
09.30 tízórai: 15 CH
12.15 ebéd: 45 CH
14.45 uzsonna: 15 CH
17.15 vacsora: 30 CH
19.45utóvacsora:15 CH
A lánykám is időnként sajnos nassol, de április eleje óta 8.kg-ot fogyott, a fizikális terhelést jobban tolerálja, a hangulata is jobb! Az arcáról a pattanások "fogyóban" vannak, a menzesze kezdi normálisabb időnként, és mennyiségben "szerencséltetni" Ő Meforal 500-ast kap, 3x1 et. Szerdán, 22-én megy kontrollra a Tüü dokihoz. Nekem is évek óta ő a kezelőorvosom, a Szent Imre kórházban dolgozik, Budapesten.
Nekem az inzulin is nehezíti a helyzetem! napi 50-52.egységet adok be, attól függ, ha nem tudom magam fegyelmezni, és "elcsábulok"!!! // Pedig evvel csak magamnak ártok, dehát én már csak ilyen öreg-dagi-csont vagyok!! // 154 cm- és 108.kg!!!!//, és ráadásul "banyalázas"!!!! :-o(((( ez is nagyon megneheziti a mindennapjaimat, mert a munkámat sem tudom rendesen elvégezni, ahogy azt kellene, a nőgyogyi-panaszokkal együtt!!! Jahhh,ha az ember gyereke öregszik-öregszik......... :-o((((
// allergiám is rátesz a rossz közérzetre! //
A www.hipofizis.hu -ról is tudsz nagyon sok értékes, érdekes információt "beszerezni", érdemes oda is "ellátogatni"!!!!!!
További sok sikert-javulást-rendeződést: üdvözlettel:Zsuzsanna-Cecilia