azahir Creative Commons License 2007.08.18 0 0 26
Kedves lazy boy!
Már megbocsáss, de honnan vagy ilyen jól értesült a Corvin mozi üzemvezetőinek járandóságával kapcsolatban? Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak: a mozgóbért nem az üzemvezetők osztják el, hanem ÉN!
És:
1. hosszú évek óta semmilyen díszbemutatóért nem kaptak semmit, jó esetben azt, hogy "köszi", de sokszor még azt sem
2. valóban részesülnek a havi mozgóbér keretből, de nem csak ők, hanem sokan mások is (pl. több gépész, kérdezd meg őket), azaz minden olyan dolgozó aki jól végzi a munkáját vagy többet csinál a minimálisnál (ha Te még nem kaptál, talán el kéne gondolkozni, hogy miért nem...)
3. pontosan honnan tudod Te, hogy egy üzemvezető mennyiben vesz részt egy díszelőadás vagy egyéb rendezvény szervezésében?
4. melyik üzemvezetőre gondoltál, hogy nem csinál semmit, csak játssza az eszét? Arra, aki termet takarít és jegyet kezel? Vagy arra, aki pénztárban ül? Vagy arra, aki a klímát, a wc-t s egyéb mást szerel, takarít, felmos? Vagy esetleg arra, aki a dolgozók által (jogosan/nem jogosan) felidegesített, üvöltő vendéget próbálja lecsitítani, akit esetleg miattad elküldenek az anyjába? Soroljam még? Szóval, melyikre is??

Mivel ilyen jól értesült vagy, gondolom, Te is a Corvinban dolgozol. Tudod, azt javaslom, vagdalkozás helyett esetleg kérdezz vagy gondolkozz.
Bocs, de nem akartam beírni ebbe a fórumba, mindenki azt ír, amit akar, mindenkinek meg lehet a véleménye bizonyos dolgokról, de a hazugságot nem tűröm!