tubi2002 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 1178

amit írsz, az nagyon elgondolkodtató. az biztos, hogy sokkal jobb, mint a korábbi szisztéma. nekem az az elvem, hogy úgy kell a kiírásokat csinálni, hogy minél kiegyenlítettebbek legyenek a feltételek. és minél több embernek legyen öröme ebben a sportban, ezért is lenne jó, ha pl. 30 %-os listák lennének.

 

a vitákról pedig: amíg nagymaroson laktam, a ti kerületetekben versenyeztem. emlékszem, volt olyan év, hogy a versenyprogram úgy dőlt el - a korábbihoz képest jelentős változások voltak benne -, hogy minden egyesületben minden tag írásban szavazott, hogy az A vagy a B változatot támogatja. nem azt mondom, hogy mindent így kellene csinálni, de lehet egy kiírást összeállítani, megszavaztatni mindenkit, sokszorosítani húsz példányban, bekeretezve kifüggeszteni minden gyűjtőhelyiségben, oszt jónapot. ha valaki később vitatkozik valami hülyeségen, meg kell kérni udvariasan, ballagjon a hirdetőtáblához és olvassa el mégegyszer a szöveget figyelmesen.

 

persze a legtöbb egyesületben nincs is hirdetőtábla :) amit kapnak az elnökök írásos anyagokat, otthon gyűjtögetik és legfeljebb szóban mondják el, mi van benne.

Előzmény: koja 56 (1176)