bmalag Creative Commons License 2007.08.17 0 0 1125

én ötszörös ált. kerbajnoktól hallottam a napi tréninget. fiataloknál napi 2-3 tréninget. az indok az, hogy a gyenge idegrendszerű nem bírja és őt már nem kell tovább pénzelni. én is kipróbáltam a napi több tréninget de mindenki hazajött. aztán többet nem csináltam.

de én inkább az öregek versenyére koncentrálok és a szezon elején sűrítem a tréninget. azt figyeltem meg hogy komoly tréningeztetés (májusban naponta, később hetente 1-2 tréning) után több a díj. volt év hogy nem hordtam őket nagyon csak pár tréninget kaptak szezon előtt. a csapat akkor is jött szépen de a díjakat lehalászták előttem az egyesületben.

idén májusban minden nap jöttek velem a melóhelyre (30 km) és mindig 20-21 perc repülés után rögzítette őket a mega. gondolom, hogy ásítoztak meg anyáztak már repülés közben de ez volt reggeli házkörüli tréning helyett. marha sok pénzbe került és sok km ment a kocsiba, az én szintemen (0 galambeladás) ez nem éri meg, jövőre csak heti 1-2 tréning lesz plusz a hétvégi kerületi tréning. szezonban marad a heti 1 tréning és a verseny.

 

" egy galamb "ijedtében" csinált egy jó maratonos helyezést "

ez tetszett koja 56! főleg, hogy maratonos mondta. gyakran túl nagy hangsúlyt kap kis hazánkban egy maratonos eredmény, ami a vezetésnek-lapszerkesztésnek köszönhető és felettébb piszkálja a csőrömet.

Előzmény: koja 56 (1123)