"én egyébként (iszonyú közhely) nem valakire, hanem valaki ellen szavaztam, amikor az szdsz-re adtam a szavatomat."
Úgy gondolom, hogy az a szabad ember, aki a fontos dolgokban valami mellett, és nem ellen dönt. Ha elé teszik a szart és a fost, akkor nem választja egyiket sem.
A választási rendszer természetesen nem értékeli ezt. Nem elég, hogy nem veszik figyelembe a döntését, hanem még a szavazatát is megosztják a szar és a fos képviselői között.
"jelenleg nyilasok készülnek masírozni budapest utcáin."
Egy jépeget mutatnál róluk?
Nem lehet, hogy összekevered a nyilas masírt azzal, hogy a Vér és Becsület minden évben megemlékezik a Vár védelmében elesett katonákból?
*
Különben pedig a nyilasok is mind az ország polgárai, sőt hogy mást ne mondjak, még a liberálisok is.
Rájuk, az érdekeikre, az érzelmeikre, céljaikra, munkájukra stb., azaz az emberekre is kellene néha gondolni, nemcsak a pénzre (a sajátra természetesen). Egy dolog, ha egy cigány azt mondja, hogy azért kevés a segély, mert rosszul dolgoznak a magyarok. A politikától valami árnyaltabb megközelítést tartanék kívánatosnak, és legfőképpen olyan vezetést, amitől újra erős lesz az ország és népe, és lakói büszkék lesznek rá. Onnantól engem nem érdekel, hogy demokratikus, diktatórikus, nyilas vagy komenista az irányítás.
Vezessék jól az országot, és meglátják, nem fognak éhenhalni sem.