BAKTER424 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 12084
Én pont 1 éve csináltam meg a jogsit. Az elsősegélyre amit tudni kell feltétlenül az a stabil oldalfekvés és a lélegeztetés, ha azt tudod, akkor az elméleten átengednek. Én pl akkor tudtam meg, hogy van belőle elméleti vizsga, és kihúztam a sokkos állapot fázisait, fogalmam se volt róla, a vizsgabiztos átengedett, mert a gyakorlatit tudtam :)
Forgali vizsgán ahogy te is mondtad, senki nem megy át elsőre, engem azért vágtak meg, mert megadták az elsőbbséget!!!! (akármilyen furcsán hangzik, de ez így volt!)
Szóval fel a fejjel! :))

Most viszont az "öregekhez" lenne egy kérdésem, ill észrevételem. 1 hete összeraktam a babszimat, másnap indult is 1. rugásra, viszont fulladt. Le is írtam, ha jól emlékszem Tóni Bácsi írta, hogy tűszelep meg úszó lehet a baj (a keverék ömlött ki a karbi műanyag deknijén). Namost, próbáltam hétvégén beindítani, semmi....
Hát gondoltam egyet, a keverékállító csavaron tekertem kifele kb 180 fokot, és lám első rugásra utána beindult, és azóta nem is csöpög (olyan szinten mint eddig) a keverék. Viszont azóta ha megállok akkor fulladni akar a motor ha nem adok pici gázt neki, eddig gázadás nélkül nem fulladt.

Namost a kérdésem a következő lenne. Van az alapjárati csavar meg a keverékállító csavar a karbin. Ha az alapjárati csavart betekerem akkor az alapjárat nő (legalábbis eddig így volt nálam, mostmár tekerhetem semmi nem változik), a keverékállító csavar amikor be van tökig tekerve, akkor zár, vagy akkor adja a legtöbb keveréket????

És miért van az, hogy hiába tekerem az alapjárati csavart, semmi sem változik? Eddig jó volt....

Lehet tényleg ráférme egy mihamarabbi teljes blokk (beleértve a karbit is) felújítás???

Üdv:
BAKER
Előzmény: subaaa (12081)