subaaa Creative Commons License 2007.08.13 0 0 12081

B kategóriás jogsi is jó a babszihoz, és mostmár a végénél tartok: a forgalmi vizsga és az elsősegély vizsga van még hátra belőle. Igaz, a forgalmi vizsgán nem divat elsőre átmenni.... Úgyhogy azért még hátravan némi procedúra, és az elsősegély sem leányálom, ottis a sorrendeket nagyon meg kell tanulni, hogy baleset észlelésekor mit teszel először, és utána és utána és utána, stb.

Jósok pénzbe benne volt eddig, 50 ropiban már biztos, de ha esetleg meglesz, akkor autót is vezethetek.

Ma szétszedtem a hangtompítót, és kiöntöttem belőle egy liter olajat. Megemeltem a babszi első kerekét jó magasra (azért kell izom hozzá!!! :D ), és a kipuffból további 3 liter olaj ömlött ki (természetesen túlzok mindkettőnél.)

Úgyhogy nagyon nem stimmel ez a motor, az egy dolog hogy beindul, de ez így nem maradhat. Miután úgy nagyjából kitisztítottam a hangtompítót, utána összerakás után teljesen el volt állítódva a karburátor, gázadásra fulladt a motor, kb úgy 3/4 gáz után. Na mindegy, ez van, sajnos nem értek én ehez :(:(

Hiába égetném ki az egész kipufogót, újra megtelne olajjal, mert szerintem a hengerben nem ég el rendesen az üzemanyag. Tehát nem lenne értelme kiégetni. Nemtom hogy micsináljak vele, de ez így nem maradhat. Innentől kezdve pedig szerintem neten keresztül nem lehet, nem tudtok segíteni ezen, innentől már virtuálisan nem megy a dolog.

Na csőváz!

Előzmény: Kristóf 210 (12079)