papa_maci Creative Commons License 2007.08.13 0 0 2414

Szia mindenki!

Haza értünk!Egy hónappal és 9000km-rel a hátunk mögött haza értünk. Sajnos!

Még maradtam volna valameddig. Autóval nagyon húzós.Ezt azoknak üzenem akik kacérkodnak a gondolattal hogy kocsival teszik meg a Portugál kirándulásukat. Én már gyakorló "utazó" vagyok. Tavaly Spanyolba voltunk kocsival.Az is volt egy nyolcas.Fárasztó,viszont sajátba vagy,akkor mész tovább amikor akarsz, bizonyosfokig nem vagy időhöz kötve.Nagyon sok szép helyet láttunk.Majd dobok fel fotókat. Valaki irta lentebb hogy lisboaba gyalog mászkált meg kis hostelokba lakott,hogy a helyi életet tapasztalja meg.Üzenem minden rosszindulat nélkül:Menj el legközelebb Évoraba,és onnan tovább északnak Braganca felé.Amerre ellátsz mindenhol parafaültetvények.Ott valahol menj be egy faluba,ami jo esetben áll 5-6

házból és ülj le kávézni e helyi erökkel. Na ott látod a valós helyiéletet.:))

Szoval nagyon szép és egyben ránk nézve magyarokra nagyon tanulságos is egy ilyen kirándulás.

FORNALHA: köszi hogy forditottatok ránk egy kis időt,es tudtunk talizni.Jo volt  magyar szót hallani egy időután. Nemnagyon javaslom a tesodnak meg az anyukádnak az autos kiutazást.3300km, legalább 2 de inkább 3nap. A benzin költség 8literes fogyasztásnál átlag 1.3 euróval 343 euro. Plusz autópálya dijak.Ha emlékezetem nem csal Bp-től Lisboaig 189.euro.

QUILLA: Ne bátsd Portot mert igenis szép város és nem csak a V.N.Gaia a lényeg benne.Ésha egyszer elkészül a villamospálya felujitása a sétálo utca diszburkolatával....... :)))

Ha valakinek esetleg van kérdése nagyon szivesen válaszolok rá ha tudok.Most egy párnapig pihenőüzemmódban leszek,és válogatom a fotókat.Van miből: Kb 2200 db.

A Cabo da SaoVicente tényleg nagyon gyönyörű. Én sajnos lekéstem a naplementét.