Renshaw
2007.08.13
|
|
0 0
20652
|
Értem. De ez sehol sincs ingyen. Ki fogja ezt finanszírozni? Ők maguk összedobják?-Mindegy. Viszont amit az előbb írtam a tartalékosokról, így kicsit belegondolva nem is lenne hülyeség. A Honvédségből ilyen-olyan ok miatt kiábrándult emberek hozzáállása talán változna egy kicsit, ha látnák, hogy már nem ugyanaz mint az ő sorkatonaidejükben (azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra). Meg kellene ezt próbálni először kicsiben, természetesen nem kötelező jelleggel, biztosan akadna néhány lelkes önkéntes, akik, hogyha megfelelően színvonalas kiképzési program lenne összeállítva, és nem a szivatásról szólna, egy idő után biztosan jó hírét keltené a dolognak. Gondoljatok csak bele: miért ad ki annyi ember pénzt paint-ballra, airsoftra, stb? Egyébként hatalmas hibának tartom az MHSZ megszüntetését is, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Például nagyon kevés fiatal tudja megszerezni a C kategóriájú vezetői engedélyt saját zsebből, az E kategóriáról nem is beszélve. Ez előbb-utóbb ez oda fog vezetni, hogy nem lesz elég teherautó-sofőr, ha a jelenlegiek kiöregszenek. Azt hiszem, a fuvarozók lapja már foglalkozott is ezzel a témával, majd megpróbálom belinkelni.
Tisztelettel:
Renshaw |
Előzmény: Éhesló (20641)
|
|