Papec* Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11689

Köszönöm a válaszaitokat!

Ma reggel beszéltem a szombaton kint járt igazi klímással. Kapok tőle egy szakvéleményt hogy milyen gány munkát végzett az elődje.

Még hétvégén megírtam egyébként a nagytudásúnak, hogy két lehetősége van, vagy megtéríti az eddig felmerült költségeimet, káromat, vagy feljelentem az összes lehető helyen.

Jött rá egy válasz a feleségétől: hogy eddig még semmi panasz nem volt a férjére és ő már az elején megmondta hogy az orion klímákban kevés a gáz... (ehhez képest egy szál csavarhúzóval és egy fúróval jött hozzánk, semmi más műszere, gáz stb. nem volt) ja és hogy igenis van neki zöldkártyája csak ellopták :)

Na a lényeg az, hogy van két általa kitöltött üzembehelyezési jegyzőkönyvem amit aláírt lepecsételt, de a reg.számát nem írta rá, mondván otthon van a zöldkártyája.

Megvárom a szakvéleményt és azonnal feljelentem csak még nem'tom hol, melyik a leghatásosabb...

Egyébként az "úr" neve:

SZEGEDI NORBERT MIKLÓS

tel.:/ amit azóta nem vesz fel/ 06-20-996-3025 és 06-20-515-7922

Jelenleg a XVI. kerületben lakik de a vállalkozásának a bélyegzője valahova vidékre szól.

Most úgy érzem végigcsinálom ellene a dolgokat mert nagyon-nagyon csúnyán viselkedett.

Ha van valami jó ötlet, szivesen fogadom.