Törölt nick Creative Commons License 2007.08.12 0 0 6
Székelyföldi sikerek


A Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal, Hargita Megye sportigazgatósága, a Csíkszeredai SE és az Intersport SK meghívására Erdélybe utazott a P-Nivó Betonexpressz 2000 csapata, amely részt vett az 1. Székelyföld körversenyen.

A csapatot Lengyel Béla irányította, a rajtnál a kétszeres magyar bajnok Arany Gábor, a GP P-Nivó ezüstérmese Cador Rida, a hegyibajnok Kusztor Péter, a kétszeres Tour de Hongrie győztes Remák Zoltán, a korábbi U23-as magyar bajnok Madaras Zoltán, és a klub olasz légiósa Samuele Marini képviselte színeinket.

Az útvonal:

Prológ, Csíkszereda

1.szakasz, Csíkszereda-Csíkszereda (157 km)

2.szakasz, Csíkszereda-Csíkszereda (199 km)

3.szakasz, kritérium Csíkszereda

Díjazások:

Az összetettben élen végző a piros trikót nyeri el, emellett 2000 lej üti a markát.

Prológ:

A 4.2 km-es időfutamon óriási P-Nivó siker született. A mieink kibérelték az első öt helyet a viadal első napján. A piros trikót Kusztor Péter vehette fel, a dobogó második fokára Madaras Zoltán, a harmadikra pedig Cador Rida állhatott fel.

1. szakasz:

Remák Zoli ezen a szakaszon átvette a piros trikót ugyanis több mint három perccel nyerte a szakaszt a prológon diadalmaskodó Kusztor előtt, s ezzel óriási lépést tett az összetett győzelem felé. A második Madaras lett míg a harmadik az ukrán Sztanyiszlav Rudi lett.

2. szakasz

A második szakaszt Cador Rida nyerte, akinek ez az első győzelme a P-Nivó csapatában. Második Kusztor lett míg a harmadik helyet Remák Zoli szerezte meg.

3.szakasz

Az utolsó napi csíkszeredai kritériumon Arany Gábor szerezte meg a legjobb helyet a csapatból, 4. lett. Az összetettben azonban a csapat minden címet begyűjtött. A legjobbnak járó piros mez, és a 2000 lejes fődíj Remák Zoltáné lett aki 42 km/órás átlaggal teljesítette a 425 kilométeres távot. A hegyi pontversenyben Kusztor Péter végzett elsőként a gyorsasági trikót pedig Madaras Zoltán nyerte meg.

 

Azt hiszem itt is bebizonyosodott, hogy a legjobb magyar csapat kétségtelenül a P-Nivó! Gratulálunk!

 

Na ezt én írtam a hivatalos oldal segítségével. Azért ezeknek a sikereknek is tud örülni az ember, bravó fiúk!