Kígyóevő Riki Creative Commons License 2007.08.12 0 0 22

 

Elnézést kérek, mert nem akartalak sem kioktatni, sem megbántani. Balatonakali az elmúlt évek alatt valóban sokat szépült. Mi akik itt vagyunk, ha nem is állandó lakosként, de elég nagy gyakorisággal, természetes, hogy ismerjük nemcsak Akali történetét, hanem nagyobbrészt a lakosságát és az itt üdülőket is kisebb részben.

 

Tegnap délután például a Pántlika Étterem előtti téren lecsófőző verseny volt hat csapattal. A csapatok kitettek magukért, tényleg nagyon finom lecsókat főztek különböző módon, amiből minden érdeklődő kóstoló 100,- Ft befizetése ellenében részesedhetett és szavazhatott a szerinte győztes csapatra.

 

2 héttel ez előtt pedig a focipályán volt gulyásfőző verseny, majd 1 héttel később a kikötőnél halászléfőző verseny, szóval mostanában mindenfélét főztek, de sajnos Akaliban amíg ilyen a falu vezetőségének a hozzáállása az üdülőkhöz, mint jelenleg, addig az idegenforgalom nem hogy nem fog nőni, hanem egyre kevesebb lesz.

 

Ha netán erre jársz, akkor írjál be ebbe a topikba, és mi barátként fogunk fogadni, éppen úgy, ahogy általában évente vagy kétévente jó néhány fórumozót szoktunk, igaz általában a poli-diliből, esetleg a törzsasztalosoktól, stb.

 

Üdv: Kígyóevő Riki

 

 

Előzmény: lalá (17)