Szia Modorka!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Milyen volt az idő most odakint? Meleg volt, vagy olyan mint itthon? Ithon olyan fülledt meleg volt nagy páratartalommal, ésa lógott az eső lába, megspékelve némi felhővel és napsütéssel :)
Még idáig senkitől nem olvastam ezt a vizitaxis fakultatívot. Gondolom ti vagytok a felfedezők ezen a téren :))
Ez a lichnos(bocsi ha nem jól írtam le)strand melyik irányban van pargától? Monták páran, hogy kb 40 perc gyalog, és valami hegygerincen kell áthaladni. De melyik irányba? Korfu fele, nyugat felé, vagy a másik irányba?
Félek nagyon, hogy rossz szobát fogunk kapni a vagiában. Én nem tudok aludni ithon sajna akkor sem ha a be van húzva a sötétítő függöny, és egyenesen megőrülök, ha a redöny le van engedve. Nem tudok sötétben aludni. ína azért a lámpafény sem kell :)) De én ezért félek a szobáktól. Mindegy hogy néz ki, mert tényleg csak alszunk majd benne, csak könyörgöm ablak legyen!!!
Milyen fakultatívokon voltatok még? Paxos Antipaxos? Nem hullámzott a tenger? Tényleg kell a hajóra egy vékonyka pulcsi?
Bocsi a sok kérdésért :)