Szeleszte Creative Commons License 2007.08.09 0 0 2168
Szia Rambóka

igen ezt olvastam Petrányi György előadásában hogy nem pcos, ir-es...

Hát a többi okot elég rendesen kizárták, egy évig folyamatosan mást sem csináltak velem mint vért vettek szúrkáltak, csak azért hogy teszteljék hogy működik a pajzsmirigy, a mellékvese kérek, hogy termelődnek a hormonok, minden negatív lett.
Lh érték lett rossz, shbg, tesztoszteron ezek magasak, a progreszteron viszont alacsony.

Hát a menszi meghozásról annyit, hogy a proverás cuccot azért írta az orvos hogy az csak progreszteront tartalmaz viszont ösztrogént nem, így elviekben nem kellett volna híznom és azt mondta hogy a provera ártalmatlanabb mint a gracial fogigátló, na most az endokrines erről épp az ellenkezőjét állította.

Az biztos, hogy jobb ha menstruál az ember, mert volt olyan is hgoy fél évig nem jött meg utána majd lekapartam a falat úgy fájt. Most a júliusi augusztusi menszit graciallal hozták meg, meg is indult tőle rendesen. Azt mondta az orvos hogy péntekre vagyok visszarendelve kerítsek metformint ő meg kerít nekem olyan gyógynövényt ami elősegíti hogy kevesebbet egyek és a szénhidrát ne alakuljon át cukorrá. Persze mondta hogy mégtöbbet mozogjak mint eddig hogy eredményesen tudjak fogyni.

Nem hinném hogy eldurvult lenne nálam még a szitu mert tavaly szeptemberbe az ultrahang nem mutatott semmit, most júliusban meg már megjelentek a tűszők. Szerintem olyan kezdő stádiumban lehetek, de a vele járó tűnetek eléggé kellemetlenek.

Világ életemben vékony voltam rendszeresen tornáztam 12 évig úsztam, jó alakom volt. Most tiszta ragya az arcom a hátam, kövér vagyok úgy meghíztam hogy tiszta csíkos a bőröm, az arcomon és a szemem alatt valamint a mellem körül és az alhasamon nagy szőrök lettek, a bikiniről ne is beszélve.... A hajam kupacokba hullik
Na ez lettem én:((( Amikor ruhát vásárlok és már a xxl-es sem jó rám, amikor s-es m-es ruhákba jártam, amikor reggel a tükörbe nézek vagy levetközök és szembesülök a szőrökkel rettenetes... sokszor kifutnék a világból.
Ezek a tünetek és a munkahelyi problémáim egy mély depressziót idéztek nálam elő, nem szívesen vagyok emberek között nem akarok már úszni mert mindenki bámul iszonyat egy érzés:(

Na most jó kipanaszkodtam magam, de egyszerűen elkeserítő hogy van egy beteg mindennel kezelik mégrosszabb lesz a helyzete (pattanásra-antibiotikum-kicsinálta a bélflórám, menszire-fogigátló-még híztam 3 kilót) és egyszerűen nem hiszem el hogy nem akarják a valódi bajomat kezelni csak a tűneteket.....:(
Előzmény: Rambóka (2157)