Koborlo79 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 998

One darts:Én is szerettem az elején a 18-ast,kimondottan tetszett,de valamiért még is váltottam.Pedig a 18g-os Lloydomnak nem volt párja,pici kecses,ügyes készlet volt,azt megsirattam mikor eladtam:)  Aki megvette haverom, árulja mert neki meg nem jött be.Ez van,nem panaszkodok mert a mostanival is elég jól megy,lehet tényleg kellett a nehezebb.Vagy már csak vigasztalom magam.Mondjuk most egy-két hétig nem kell tulzottan dobáloznom,mert tegnap voltam annyira szerencsétlen,hogy bele flexeltem,pont a dobó kezem mutató ujjába,és nem igazán tudom megfogni a nyilat,csak remélni tudom,hogy 18-ig egy kicsit renbe jön ,mert akkor lesz Tomaj kupa és azon hatörik-haszakad indulok:)Igaz jó lett volna egy kicsit rágyurni az elötte lévő héten,mert úgy terveztem,hogy megnyomom az edzéseket,de ez van majd valahogy finoman.

Völgyi:A fene a pofájukba ,hogy ilyen késön adják a meccseket.Még az első kettöt úgy ahogy megtudtam nézni,és hiába harangozták be a Power Barny mérközést egyszerüen képtelen voltam fent maradni.Elöző este szolgálatba voltam,és nem aludtam valami fényesen,reggel 5kor keltem,így kivoltam mint tehén.

Na ezért lenne jó ha megismételnék másnap délelött.

A Lewis gyerek,hogy dobált.Mint állat,a 180at érzi mint a barom,megmerem kockáztatni,hogy rövid idön belül lesz neki 9nyilasa,ha csak a kiszállót nem cseszi el mint ahogy szokta.