kockazatelemzo Creative Commons License 2007.08.08 0 0 19

Ugyan ez nem a polidili, de azért egy hangot mégis...

 

1. Nem érdekel Orbán valós vagy nem valós propagandája, sem az ellentábora. Maradjunk a filmnél, jó?

 

2. Az biztosítók nem a két szép szemünkért biztosítanak. Nem hinném, hogy bármelyikünknek ne lennének ezzel kapcs. igen negatív tapasztalatai. Egy biztosító elsősorban a sajá profitjára hajt. Az egy mindennapos történet, hogy törik a kocsi, ők meg megpróbálják megmagyarázni, hogy miért nem fizetnek, vagy miért csak a valós kár töredékét.

 

Kérdésem hozzád: Mitől lenne ez más az egészségbiztosításban? Ezt láthattuk Moore filmjében, erről szól. Hogy nem más! Hogy emberek halnak meg a biztosítók profitéhsége miatt. Emberek, akiket kezelhettek volna, de nem tették, megmagyarázták inkább, hogy "22 évesen nem lehet méhnyakrákot kapni" - pedig az áldozat kapott. Vagy "a csontvelő átültetés kisérletezés, nem finanszirozzuk'" - holott egy csomó ember életét bizonyítottan az mentette meg, de ők megtagadták a filmben szereplő férfitől.

 

Soroljam még?

 

Bocsáss meg, de hiteltelen az érvelésed, így meg különösen, hogy politikai síkra terelted. Te nem Moore filmjéről beszélsz, mégcsak nem is a nálunk is várható katasztrofális eü. helyzetről, hanem a saját fidesz gyűlöletedről, ami engem nem érdekel és nem itt a helye!!!

Előzmény: Tamás (18)