-Sziszi- Creative Commons License 2007.08.07 0 0 11949

Hello!

 

Én szerintem a hengerfejeddel nincs semmi gáz. Rakd oda a keze a hengerfej köré. Ha valahol kifúj egy minimálisat akkor azt hagyd úgy majd az évek meg a koksz betömíti:)  Ha tényleg ereszt egy idő után, akkor csavarmenetekkel lehet a gond.

 

Szilikonnal én is szórakoztam hengerfejnél de az a véleményem, hogy tényleg nem alkalmas arra a célra amire nekünk kell. Sörösdoboz meg fólia oké rendden tömítm, de ahhoz is ezstergálni kell mert az a néhány tized mili(fólia) illetve 1-2mm sörösdoboz odanyomja a hengerfejt ezáltal nagyobb lesz a térfogat és kisebb sűrítés. Oké, hogy nem fog ereszteni de sztem ugyan olyan gyenge is lesz.

Amit mondtam még nem nézted meg. Vedd le a hengerfejet a lendkereket tekerd úgy, hogy a dugattyú az alsó ponton legyne és fény melett vizsgáld meg a hengert. Ha tudsz csinálj képet és ted fel fúrumra.

Arra az esetre ha a henger megfelelő állapotú van még egy ötletem. Lehet rossz helyen keresgéljük a hibát. Vedd le a kipufogót könyökkel együtt. A könyököt gázegővel vagy benzinegővel égesd ki és a kipufogóból szedd ki a hangtompítót. Utána égesd ki a kipufogót is és rakd össze. Mivel a dekompresszor járatod el volt dugulva így 100%, hogy a hangtompítód is el van dugulva, ami pedig telejsen megfojthatja a hengert.

Ha így se menni a motor akkor pedig nagygenerál-> csapágycsere, szimeringcsere, fúrás

 

Üdv Sziszi

Előzmény: Fishor (11935)