Törölt nick Creative Commons License 2007.08.07 0 0 20470

Az általános iskolás tűzszerészkedés, petárdázás, katonai lőtereken rendszeres bóklászás, fűstgránát kézítés természetesen nekem is megvolt, ez nem hiszem, hogy országfüggő, inkáb korosztáylfüggő, vásott kölyök tulajdonság :))))

 

Nem tudom, hogy Mo.-n mennyi a fegyver, a kivonuló orosz katonáktól két üveg vodkáért akármit meg lehetett venni, és tudom, hogy sokan vettek is, ill. a munkásőröknél is rengeteg fegyver volt, aminek gondolom csak a töredéke jutott vissza a feladónak a feloszlatáskor. Tehát itt is van sok fegyver a magánembereknél, de a minden 2. háztartás azért kicsit erős. Itthon biztos nincs ennyi. Légpuska átalakítás itt is dívik. (Már amit egy légpuskából ki lehet hozni...).

 

Ez viszont nem feltétlenül hasznos. Kicsiny hazánkban az utóbbi időben nagyon kezd dívni az önbíráskodás, a barna bőrű kisebbség gyakran vonul mostanában csapatostul vélt vagy valós bűnökért elégtételt venni az vélt vagy valós elkövetők háza elé, gyújtogatni, lincselni, rongálni. Előfordulhat, hogy ezt valaki egyszer egy szépen bezsírozott, és ügyesen rejtegetett AK 47-esből leadott sorozatlövéssel próbálná megakadályozni. Annak vajon mi lenne a vége?

Előzmény: M.Zoli (20469)