Fishor Creative Commons License 2007.08.06 0 0 11935
Sziasztok!

Ma megint leszedtem a hengerfejet és a dekompresszor járatait kitisztítottam, a hengerfejbe is volt dzsuva, viszont a vészesebb a henger részén volt, ezt egy vékonyabb fúróval elkezdtem dzsuvátlanítani, mire egyszer csak bentebb ment a fúró, át a sok dzsuván. Szóval el volt tömődve ez a járat. A dekompresszor teljesen jó, a bovdent is beállítottam.

Viszont a motorba még mindig nincs erő. Többször szétszedtem ,próbáltam a hengerfejet különböző módokon mecsavarozni, de kézzel nem tudtam teljesen egy síkba rakni. Lehetséges hogy eldeformálódott valami egy picit. Viszont a henger részén ahol illeszkednie kéne abba a kiemelkedésbe középtájt van egy kicsi horony szóval egy piciteljesen kör alakú méyedés, ez gyárilag ilyen vagy ez lehet a hiba?
Egyébként amikor összraktam utoljára teljesen a motort akkor volt benne erő, nem annyi mint fénykorába, de szinte teljesen jól ment. Ezután összepakoltam a cuccokat és mentem még ezek után vagy 2 kört, és akkor folyamatosan megint elgyengült, jobb mg most is mint tegnap, de ha nem tekerem akkor megint cska küzdködik a motor és nem megy, utána ahogy tekerem akkor tartani birja a sebességet és nagyon lassan valamicskét gyorsul de nagyon gyenge.
Nem lehetne valami tömítőpasztával vagy valamilyen tömítéssel megoldani ezt a problémát? Vagy majd esztergáltatni kell, vagy mi a teendő?
Előre is köszi.

Üdv: Fishor