Sziasztok, Kedves Naplopók!
Nagyjából másfél évvel ezelőtt figyeltem fel először erre a topicra, akkoriban sztgyi naponta írt beszámolóit böngészgettem itt, a készülő első magyar sörkollektor építéséről.
Már akkor is azonnal megragadott az a feszült, közös érdeklődés, a közvetlen, segítőkész, barátságos hangulat, ami ezen a topicon a hozzászólásokból sugárzott.
Végül sztgyi elkészült a söröslóval, és megjelent a részletes, rendszerezett leírása is, kpl jóvoltából.
Nos, a fertőzés tovább terjedt, így ez alapján én is készítettem egyet, éppen egy évvel sztgyi után.
Látom a hozzászólásokból, amelyek itt, és a sorkollektor topicon megjelennek, hogy a fertőzés mostmár megállíthatatlanul tovaterjed, szerencsére ez olyan dolog, ami valami jót hordoz magában, nem is kellene megállítani.
A versenyen sajnos nem tudtam jelen lenni, de minden fényképet megnéztem, minden hozzászólást, ami ezzel kapcsolatos, figyelmesen elolvastam. Ezek alapján is érezni lehetett azt a kitűnő hangulatot, ami ezt a versenyt-találkozót jellemezte, még azzal együtt is, hogy első ilyen alkalomként apró-cseprő nemtetszésekről is lehetett olvasni.
Ezúton is gratulálok a szervezőknek és a résztvevőknek.
A nyerteseknek pedig külön gratula!
Kedves sztgyi! Minden elismerésem, hogy másfél év után leszerelted a falról az "őslovat" és elvitted megmutatni. Látod, "ez lett belőle". Egy csomó embert megmozdítottál. Örülök, hogy köztük vagyok.
Más:
Kedves Axióma!
A 15209-ben azt írod: "...volt egy műsor amiben a PH-ról beszéltek volna..."
Nevessetek ki, de nem ugrik be, mi az a "PH". Megmondod?
üdv: fater-52