Ladyb Creative Commons License 2007.08.05 0 0 722

Szvsz azok nem akarnak bankkártyás fizetést, akik "pofára" adnak szlát. Ugyanis a kártyás fizetésnek marad nyoma, azt nem lehet elsinkófálni.

Egyébként én is mindig mindenhol kártyával fizetek.

Bankkártyához egy sztori a másik oldalról: tavaly év végén vezettük be a bankkártyás fizetést.

Nos, érdekes élmény volt. Mivel Zsolt intézte, ezért nem elsőkézből van az infó, csak azt írom le, amit én láttam.

Adva van egy cég, jelen esetben az FRW, be akarjuk vezetni a bankkártyás fizetést. Felkeressük a számlavezető bankunkat, ahol nagyon kedvesen felvilágosítanak (kifjezetten jó a kapcsolatunk a bankunkkkal, kiváló szolgáltatásaik vannak), hogy sajnos ők nem foglalkoznak ezzel, az országban csak 2-3 bank csinálja a kártyaolvasó telepítést, keressük meg azokat.

Nem ragozom: ha nem lettünk volna elég kitartóak és türelmesek és Zsolt nem jár utána egy bulldog szívósságával, akkor most sincs kártyaleolvasónk. A projekt megvalósulását naívan max. 1 hónapra tettük, csúszásokkal együtt. A végén kb. 3 hónap volt mire megvalósult, ugyanis alig akartak kijönni. És hozzáteszem, nagyon zsíros jutalékot szednek. Az egésznek az volt a fílingje, mintha a bank egyáltalán nem akarna kártyaleolvasókat telepíteni és ezt a szolgáltatását eladni.

Ladybird

http://www.angolnyelviskola.hu