Filkor?
2006. november 15-én, a topik 54 768-as számú hozzászólásában az alábbit írtam róla:
A sikerre éhes fiatalok éhsége nagyon hamar elmúlhat. Nekem pédául nagyon nem tetszik, hogy ez a Filkor nevű kis pöcs lazán, farmerban és pólóban állít be a válogatott edzőtáborába, látványosan lóbálva az Internazionale feliratú sporttáskáját. (Nézze meg mindenki a tegnapi Blikk fotóit.) Ha én lennék a kapitány, akkor a kizárólag öltönyben, formaruhában engedélyezném a sajtó előtti bemutatkozást, és kizárólag a válogatott emblémájával ellátott sporttáskát lehetne használni. Tessék megtanulni a rendet és a válogatottság tiszteletét - nemcsak a pályán belül, hanem azon kívül is! Akkor indítjuk el az eltóthnorbisodás útján az ilyen tehetségeket, ha látványosan elájulunk attól, hogy a 18 éves srác pár percet játszott az Interben.
Ezért volt jó kapitány Matthäus (és lenne nagyon jó kapitány Bölöni is), mert ők nem esnek hasra attól a ténytől, hogy valaki egy sztárcsapat játékosa. Na és? Ettől még nem lesz jobb a válogatott. (Szó szerinti idézet.)
Amikor háromnegyed éve piszkáltam a szerintem nagyképű hozzáállása miatt, mindenki lehurrogott, mondván miért csinálok belőle máris Sebők Vilit? Nem volt igazam?
Ami az eheti nyilatkozatát illeti, természetesen felháborít - ahogyan felháborított három éve Dárdai is - ám amondó vagyok, hogy a gondnokság alá helyezett Várhidi, meg az egész bohócsipkás MLSZ-vezérkar ne kezdjen büntetgetni, mert még az eddiginél is nagyobb káosz lesz. Új, nemzetközileg jegyzett kapitány kell, akit engednek az illetékesek dolgozni, és szabad kezet adnak neki mind személyi, mind pedig fegyelmezési kérdésekben.