skaskin Creative Commons License 2007.08.03 0 0 273

Gratulálok ehhez a foshoz amit sikerült megvásárolnod.

Nekem most sikerült eladnom ( 3 hónapos volt ).

2.5-ért el is vitték.És ez még jó mert 2.2-2.3-ért számolták volna a kereskedők.Nem tudom miért vettem meg talán az ára volt vonzó, de azóta megtanultam ha nincs pénzem normális új autóra akkor inkább veszek használtat (amit sikerült is megvalósítani igaz az egész családot le kellett nyúlnom).

Konkrétan hibát nem tudok felsorolni ( 7500km mentem vele ),de annál több bosszantó dolgot amit a vásárlásnál nem vettem figyelembe (túl vak voltam annál fogva hogy egy új autóba ülhettem).Faternek egy új golfja van ebből kiindulva vw csoport miegymás, gondoltam beleülünk egy seatba.

A kereskedőtöl pikk-pakkra megvettem 2990.000,-ft-ért.Első napokban nagy volt a boldogság aztán kezdtem jobban körülnézni az autón.

Ekkor kapott el elöször a rosszullét.

Utastér.A dizájn még elmenne, de ez a rendkivül sok ócska műanyag, az utolsó kis porszem meglátszik rajta, és rettenetessen kényes.A műszerfal borítása egy trabantéval vetekszik.A középkonzolba kulcscsomót aprót ne tegyél mert 7.5 után úgy néz ki mintha 100000km-en át bele dobáltál volna mindent.A váltogomb anyaga mintha egy kínai játéké lenne,a közepe 4000-nél kiesett.Ahogy ment bele a kilométer egyre jobban zörgött az egész autó belseje(pedig ez nem sok km).De sorolhatnám a kormányt a ....stb.

Futómű.Hát . . .Úgy gondoltam ha már ennyiért veszek autót ( mert szerintem ez azért nem kevés pénz ) kapok valami csendes, akadályokat jól vevő autót.Hát nem.

Zireg-zörög zakatol.Kb mintha egy kis kategóriás osztály alsó rétegébe tartozó gk.-ban ülnék.És ezt tudja 16-os aluval is és a gyári kerékkel is.

Karosszéria.Talán ez az egyetlen olyan dolog ami tetszett benne.Igaz a külső zajok felhúzott ablakoknál is eléggé beszűrödnek, de ezt leszámítva jó.

Motor.A hangja mint egy 10 éves 300000-et nyúzott autóé.A lovak jól mutatnak de csak a prosin amit kaptam mellé mert valószinű a gyártósoron nem sikerült beleterelni mindet.De jó üzleti fogás.

Hú de belemerültem.

Nem a kedved akartam elvenni az autótól, csak a saját tapasztalataimat írtam le.

Alapjába véve nem vagyok egy kukacoskodó alak, és tudom hogy én szúrtam el, de soha többet seatot.Akit tudok lebeszélek róla.Nem beszélve az értékesésről amiért fater majdnem megőrült. 

Ez az az autó amit Mari néninek és Józsi bácsinak csináltak, hogy a faluban tudjanak villantani, és beférjen a táp hátulra.