bokor istvan Creative Commons License 2007.08.03 0 0 708
http://www.flickr.com/photos/bokoristvan

itt találtok egy két képet, a velencei utunkról, ha igaz lesz majd egy válogatás egy másik linken, a képeket ki is lehet nagyítani. rákattint majd a felette lévő sorból a nagyító jel.
vonattal utaztunk Pestről, odavissza kettönknek 28.000. a hotel Mercure&Nettuno -ban
laktunk a pályaudvartól balra 100 méter, Pestről lefoglalva neten fent vannak, szép tiszta kis szoba két plusz pótágyasban zuhannyal wc bidé stb. finom reggeli, megelégedés napi 26.000 ért.
kék szinü vaporettó bérlet feltétlenül 25 euróért 3 napra, nagyon megéri!!!!!!!! /a Vasúti pályaudvarnál / vettük. de bármelyik bérlet megéri hisz egy út 8- 20 euró.
bejártuk vele az összes szigetet és körben Velencét. buszra is érvényes, de ki akar kibuszozni Velencéből ha egyszer odaért?
a környező szigetek közül Buranot nagyon ajánlom, valóságos mesesziget azokkal a színes házakkal plusz a temetőszigetet. Muranoba csak az menjen akit érdekel az üveggyár és a gyár termékeit áruló boltok mert szürkébb mint a másik kettő, gyakorlatilag egy gyársziget.
Élelmiszert vásárolni megfizethető áron nagyon nehéz. A Piazzale Roma buszpályaudvar külső részén indul sok sok vaporetto sok-sokféle megállóval és ott van egy COOP üzlet elfogadható árakkal. a Coop felirat a mienkkel nem megegyező kinézetű!!
Jó nyaralást mindenkinek!